De kledingcommissie regelt alles omtrent teamkleding/wedstrijdtenue van zowel senioren, jeugd als mini’s.  Zij zorgen  ervoor dat aan het begin van het seizoen alle shirts uitgereikt worden en aan het einde van het seizoen weer ingenomen wordt.Ook geven zij instructies omtrent bewassing en zorgen voor inname en opslag van het wedstrijdtenue tijdens de zomer.

De vereniging stelt het wedstrijdshirt ter beschikking, hiervoor wordt jaarlijks een huurprijs doorgerekend aan de leden. De leden (ouders) dienen zelf zorg te dragen voor de aanschaf van wedstrijdbroekjes. Deze zijn te bestellen bij Ans Laracker.

Het bestuur van Flamingo’s heeft in het seizoen 2009-2010 besloten om de wedstrijdkleding voor de hele club gelijk te trekken. Wanneer alle teams, van mini’s tot de standaardteams, allemaal in hetzelfde unieke clubtenue spelen is dat goed voor de herkenbaarheid in de regio én voor de binding binnen de club. Wat is er mooier voor een jong minilid om in exact dezelfde wedstrijdkleding te mogen spelen als zijn of haar trainer in dames 1?

Kledingcommissie      kleding@flamingos.nl

Ans Laracker

Karijn Hendriks