Het huidige seizoen loopt ten einde, maar de voorbereidingen voor het komend seizoen zijn alweer een tijdje in volle gang.

In dat kader nodigen we jullie graag uit om op 10 mei aanstaande zodat we jullie de voorlopige teamindeling voor de senioren en junioren kunnen presenteren. Voor de minis geldt dat we de niveaugroepen bekend maken. De teamindeling volgt aan het begin van het seizoen 2017-2018. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.00 en zal plaatsvinden in het bovenzaaltje van de pica mare.

Op 11 mei zal de voorlopige teamindeling op de website www.flamingos.nl geplaatst worden. In tegenstelling tot hetgeen op de site staat, gaan we vanaf 15 mei trainen in de nieuwe samenstelling.

NB: De teamindeling wordt pas definitief bij de start van het seizoen 2017-2018. Tot die tijd zijn er altijd nog wijzigingen mogelijk.

In dat kader ook alvast het volgende. We hebben dringend behoefte aan een aantal regioscheidsrechters. We komen er op dit moment 4 tekort. Mochten er geen regioscheidsrechters bijkomen, dan zullen we enkele teams moeten gaan terugtrekken.
Alle verenigingsscheidsrechters met Code VS4 (de hoogste code) komen in aanmerking. Je hoeft slechts 6 wedstrijden over het hele jaar te fluiten en nagenoeg allemaal in Gennep. Dat is dus niet veel meer dan je nu al fluit als verenigingsscheidsrechter.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de TC Flamingo’s 56 

Loes Geurts

Reacties