Ja, het is de meiden gelukt om toch Winterkampioen te worden! Wat een superprestatie! Het meisjesteam heeft namelijk vanaf het begin nogal wat tegenslag gehad. Twee speelsters, Anne en Neele, hadden een hardnekkige blessure waarvan ze zeker in de eerste helft van het seizoen niet inzetbaar zouden zijn. In plaats van 9 speelsters, bleken de coaches Anke, Angela en Freek slechts over 7 speelsters te beschikken en dat is toch wel een heel smalle basis. Daarnaast kwamen twee jonge speelsters, Jana en Juul uit de mini’s nivo 5 voor het eerst in een c-team te spelen. Dus aan elkaar wennen en vooral wennen aan het tempo, het grote veld en omgaan met de tactische aanwijzingen waren punten waar het hele team aan moesten gaan werken. En dat hebben ze gedaan en hoe!
Supertrots willen wij jullie deze kanjers aan jullie voorstellen:
met nummer 1 Kyara Kwant, servicekanon, bescheiden speelster, maar sinds de laatste paar wedstrijden een zeer stabiele aanvalskracht.
Met nummer 2 Dees Kersten, ook een service kanon, krachtpatser die steeds beter geplaatst kan aanvallen en liefst met een eenbenige afzet!
Met nummer 3 Nora Kwant, organisator van het team, haar lijf wil niet altijd doen wat ze in haar hoofd heeft, maar zij houdt iedereen met haar gezang en positieve aanmoedigingen bij de les!
Met nummer 4 Mijke Boonen, spelverdeelster van het team, die het tactisch spelletje steeds leuker begint te vinden en geniet van de goede aanvallen op haar set ups!
Met nummer 6 Neele Weijers, helaas geblesseerd. Maar houdt haar team alert met aanmoedigingen vanuit de bank en aan de gang met ‘planken’ in de warming-up.
Met nummer 7 Jana Bitter, nieuw in het team, vindt het allemaal superspannend en heeft mooie set-ups waarop haar medespeelsters goed kunnen aanvallen.
Met nummer 8 Fenna Kwant, knalt de ballen er graag hard in en ziet nu ook steeds meer de gaatjes bij de tegenstander, waar ze de ballen kan pushen Met nummer 9 Juul Schoenmakers, nieuw maar nergens bang voor. Doet gewoon haar ding en het maakt haar niet uit in welke positie. Als ze maar lekker kan serveren, want dat kan ze supergoed!
Met nummer 10, Anne Dinnissen, helaas nog geen punt gespeeld maar is gelukkig weer aan het trainen, dus kunnen we straks weer van haar snelle verdedigingsacties genieten!
Winterkampioen in de hoofdklasse en nu op naar de Topklasse!  Tilburg, Spijkenisse, OudBeijerland, Horst en Cuijk, here we come!
 
Groetjes meisjes C1

Reacties