Beste leden van Flamingo’s en/ of ouders,

Wij, Hanneke, Angela en Katelijn, zijn aanwezig geweest bij een vergadering van het bestuur van Flamingo’s over het vrijwilligersbeleid. Wij hebben besloten om het bestuur te gaan ondersteunen bij het beleid t.a.v. de vrijwilligers. Wij hebben ideeën over de wijze waarop we dit willen gaan aanpakken. Mochten er mensen met ons mee willen denken, dan horen wij dat natuurlijk ook heel graag.

Wij willen er met jullie voor zorgen dat iedereen in Gennep kan blijven volleyballen. Naast de leden die al veel voor de club betekenen zijn er ook nieuwe aanmeldingen binnengekomen voor het vrijwilligersbeleid. We zijn hier heel blij mee en willen jullie hartelijk danken voor jullie aanmelding.

Helaas is het nog niet genoeg om de club overeind te houden. Wij willen graag dat Flamingo’s blijft bestaan!

Wij kijken in de komende periode welke taken prioriteit hebben en waar vrijwilligers ingezet worden. Daarvoor hebben we jullie nodig.

Wie durft het aan, om er met ons, iets moois van te gaan maken?

De mensen die zich op hebben gegeven, zullen we in de komende periode gaan benaderen om te bespreken op welke wijze ze iets voor de club kunnen betekenen. Wil je al eerder aan de slag, dan mag je ons natuurlijk altijd benaderen. Je kunt ons benaderen via: hanneke.noij13@gmail.com

Aan de mensen de zich nog niet hebben opgegeven, vragen wij nog een keer om je bij ons aan te melden. We gaan jullie in de loop van het seizoen benaderen om te kijken hoe jullie je voor de club kunnen inzetten.

We hopen iedereen komend seizoen in de sporthal te zien.

Groetjes

Angela Boonen

Hanneke Noij

Katelijn Bitter

[shareaholic app="share_buttons" id="6719219"] [fbcomments width="100%" count="off" num="3" countmsg="reacties"]