Betreft: Uitnodiging vergadering 23 januari

Beste leden, ouders en betrokkenen,

Naar aanleiding van de vergadering van 29 november 2018 over de ontwikkelingen binnen Flamingo’s nodigen wij jullie uit om nogmaals samen te komen opwoensdag 23 januari 2019 om 19:00 uur bij de Dragonder. In de vorige mail stond 17 januari aangegeven, maar i.v.m. informatieavonden op verschillende middelbare scholen hebben we de datum verschoven. Hiermee hopen we dat er zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn.

De adviescommissie is bij elkaar gaan zitten en is aan de gang gegaan met de input van de vorige vergadering. Er is onder andere gespard over ideeën, struikelblokken en over een mogelijke organisatiestructuur. In aanstaande vergadering willen wij deze ideeën graag met jullie delen alsook wat de vervolgstappen zijn.

Denk bijvoorbeeld zelf alvast na over wat jij voor de vereniging zou kunnen (gaan) doen! En ben jij of ken jij iemand die geschikt zou zijn voor het bestuur? Ook dat zijn dingen waar over nagedacht kan worden.

Graag tot 23 januari bij de Dragonder!

Vragen of opmerkingen kunnen gemaild worden naar: adviescommissie@flamingos.nl

Met vriendelijke groet,

De Adviescommissie

Celine Aarts,

Sonja Bögels

Carlo Cillessen,

Ester Hesen,

Maurice Linders,

Govert Teunissen,

Jan Verhoeven,

Marcel Weijers,

Anneline Akkersdijk

[shareaholic app="share_buttons" id="6719219"] [fbcomments width="100%" count="off" num="3" countmsg="reacties"]