De technische commissie en de jeugdcommissie zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen op het NOJK(Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) Vorig jaar hebben we het met 2 finale plaatsen en een bekerfinalist enorm goed gedaan. Trots op deze Roze Vogels!

Wie weet hoe goed we het dit jaar gaan doen. 

Dit jaar heeft de TC een voorselectie gemaakt. Deze speelsters hebben inmiddels bericht ontvangen en zullen op maandag 7 oktober een selectietraining hebben. Hieruit zal de definitieve selectie worden samengesteld voor het NOJK B team en C team. De eerste bekerwedstrijd staat gepland voor 3 november aanstaande en wordt gebruikt als oefenwedstrijd voor het NOJK.

Sportieve groet van de TC

[shareaholic app="share_buttons" id="6719219"] [fbcomments width="100%" count="off" num="3" countmsg="reacties"]