Dag roze vogels,

De eerste bezorgde vragen over de volleybalwedstrijd en het Corona virus hebben ons vandaag bereikt. Daarom willen we jullie graag meer duidelijkheid geven over het al dan niet doorgaan van de geplande wedstrijden en toernooien in combinatie met het coranavirus (COVID-19-virus).
De Nevobo heeft een standpunt uitgebracht, dat wij als vereniging volgen. Dat luidt als volgt:

Op dit moment is er geen reden om maatregelen te treffen of wedstrijden/evenementen af te gelasten. We houden de situatie vanzelfsprekend in de gaten en laten ons adviseren door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Er zijn wel basismaatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Die zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
Meer informatie lees je op de site van het RIVM.

Als bestuur van de flamingo’s volgen wij dus de lijn van de Nevobo. Wij houden de berichten van de Nevobo over het Corona virus goed in de gaten. Verandert het advies, dan zullen we jullie dat via website, Facebook en de clubapp laten weten. Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen aan je Tc/jeugd- of minicommissielid. Zij zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken.


Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

[shareaholic app="share_buttons" id="6719219"] [fbcomments width="100%" count="off" num="3" countmsg="reacties"]