Beste leden,

Vandaag heeft de regering tot een harde lockdown besloten. Vannacht om 24.00 uur gaat die in. Tot minimaal 19 januari 2021 kunnen we onze geliefde volleybalsport niet meer uitoefenen, of eraan bijdragen dat andere leden dat kunnen doen. En helaas zal dat misschien na 19 januari ook nog even zo blijven.

Alle activiteiten in de sporthal moeten vanaf dinsdag 15 december worden stilgelegd. Er kan dus niet meer getraind worden. Ook niet door de mini’s en de jeugd.

Een heel abrupt einde van een al moeilijk jaar. Een jaar waarin we als vereniging veerkracht hebben laten zien en zo goed en kwaad als het ging, geprobeerd hebben om door te gaan binnen de aan gegeven kaders van de coronamaatregelen.

Het is een moeilijke en onzekere tijd.  En als bestuur beseffen we dat het een grote impact heeft op iedereen in onze vereniging. De afgelopen periode hebben we ook veel veerkracht en flexibiliteit gezien. Dat hopen we in 2021 voort te zetten en uit te breiden en dat we vanaf half januari 2021 steeds weer een beetje meer mogen.

We wensen iedereen een goede kerst en goede jaarwisseling.

Blijf gezond! Wees lief en let op elkaar!
En op naar een volleybalrijk 2021!

🦩🦩Flamingo’s zijn we samen🦩🦩
🦩🦩Samen zijn we Flamingo’s🦩🦩


Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

[shareaholic app="share_buttons" id="6719219"] [fbcomments width="100%" count="off" num="3" countmsg="reacties"]