Aanmelden

Binnen onze vereniging kiezen we voor kwaliteit. Dat dit samenhangt met kwantiteit zal voor iedereen duidelijk zijn. Jaarlijks willen er veel nieuwe mensen lid worden van onze vereniging. Een te groot aantal nieuwe leden, met name door het seizoen heen, gaat ten koste van de algehele trainingsopbouw en het trainingsniveau van de bestaande groepen.

Als iemand lid wil worden, mag hij/zij 3 x gratis meetrainen. Na deze 3 x meetrainen krijgt hij/zij een aanmeldingsformulier en moet de persoon besluiten wel of geen lid te worden.
Voor opgeven 3 x proberen, klik hier

De trainer zal de aanmeldingsformulieren verzamelen en doorgeven aan Ton Bernards (ledenadministratie)

 

Na aanmelding

Je wordt door Flamingo’s aangemeld bij de Nederlandse Volleybal Bond waar je een registratienummer krijgt. Via de ledenadministratie van Flamingo’s krijg je dit registratienummer door.
Dit registratienummer heb je nodig voor het maken van een pasfoto voor de spelerskaart. Deze pasfoto, die door een plaatselijke fotograaf wordt gemaakt, wordt digitaal opgestuurd naar de NeVoBo.

 

Wijzigingen

Als er wijzigingen optreden in naam, adres, telefoonnummer, IBANnummer etc. s.v.p. altijd doorgeven aan de ledenadministratie.    ledenadministratie@flamingos.nl

 

Afmelden

Wanneer iemand wil stoppen met trainen en competitiespelen is hij/zij verplicht zich schriftelijk of per mail af te melden bij Ton Bernards (ledenadministratie)

Bij afmelding tijdens het seizoen moet de contributie voor het hele seizoen betaald worden, omdat ook alle afspraken met financiële consequenties voor aanvang van het seizoen gemaakt worden. Denk aan zaalhuur, trainerskosten, Nevobo, etc.

Opzegging van een lidmaatschap kan alleen schriftelijk en uiterlijk voor 1 juni.
Het verenigingsseizoen loopt van 1 augustus t/m 30 juni.
Opzeggen kan bij:

Ton Bernards

ledenadministratie@flamingos.nl

 

Onderstaand formulier kunt u invullen als u een vraag heeft over aanmelden van een kind onder de 12 jaar. Uw bericht wordt dan verstuurd naar de minicommissie.

Voor andere vragen en opmerkingen klik hier