Bij Flamingo’s zijn er verschillende commissies of incidenteel opgerichte groepen die activiteiten organiseren.

Op het moment zijn dit de toernooicommissie, de jeugdkampcommissie en de Roze Vogel Youth Xperience-commissie. Ook worden er verschillende toernooitjes door het jaar heen georganiseerd. Daarnaast organiseren de feestcommissie het openingsfeest en het eindfeest.

Toernooicommissie       toernooicommissie@flamingos.nl

Elk jaar organiseert volleybalvereniging Flamingo’s tijdens Hemelvaart de Volleybalfeesten, een driedaags evenement op de Groes met volleybaltoernooien en feesten. Op Hemelvaartsdag loopt heel Gennep en omgeving uit voor het fantastische recreantentoernooi. Van vriendengroepen tot buurtverenigingen en hele families, iedereen doet mee tijdens deze super gezellige dag! Op de donderdag is er ook plek voor de toppers, die in het 3 tegen 3-toernooi strijden om de prijzen op het hoogste niveau. Op vrijdag is het de beurt aan kinderen en jeugd tijdens het Roze Vogel Youth Xperience. Elke avond worden de toernooien afgesloten met legendarische feesten in de tent!

De toernooicommissie regelt onder andere de promotie, wedstrijden, inschrijvingen, horeca, techniek en de feestavonden.

Commissieleden:

Henk Wouters                                                  Voorzitter / PR

Maarten Daniels                                               Wedstrijdsecretariaat

Daniel Schimmel                                              Penningmeester

Derrick Murray                                                 Horeca

Sjoerd Boonen                                                 Horeca

Tijs Kerkhoff                                                     Technische Dienst

Leon Manders                                                  Technische dienst

Herman Franken                                               Inkoop

Roze Vogel Youth Xperience-commissie

Elk jaar organiseert volleybalvereniging Flamingo’s het Roze Vogel Youth Xperience op de vrijdag ná Hemelvaart. De dag na het recreantentoernooi en het 3 tegen 3-toernooi staat helemaal in het teken van de jeugd. Roze Vogel Youth Xperience is een gratis volleybaltoernooi in de buitenlucht voor alle kinderen en jeugd tot 16 jaar uit Gennep en omgeving. Ook kinderen die niet bij een volleybalvereniging zitten zijn welkom. Naast het volleyballen kunnen kinderen ook de hele dag genieten van verschillende leuke attracties! Na afloop zijn er mooie prijsjes voor de nummers 1, 2 en 3 en voor elke deelnemer aan het toernooi is er een leuke attentie.

De Roze Vogel Youth Xperience-commissie regelt onder andere de promotie, attracties, wedstrijden, inschrijvingen, scheidsrechters, prijsjes, sponsoren en lekkere versnaperingen voor tussendoor.

Commissieleden:

Henk Wouters

Frank Smits

Anke Smits

Laura van Duijnhoven

Imke Hofmans

Jeugdkampcommissie

Elk jaar organiseert volleybalvereniging Flamingo’s in juni een gezellig jeugdkamp voor de kinderen van mini’s 4, 5 en 6. Veel leuke spellen, een super spannende spooktocht, stiekem snoepen, de leiding voor de gek houden, weinig slapen… kortom: een geweldig weekend waar de kinderen lang naar uitkijken!

De jeugdkampcommissie regelt onder andere de kamplocatie, een leuk thema, vervoer, spannende en leuke spellen en lekkere maaltijden.

Hoofdleiding:

Britt van Duijnhoven

Laura van Duijnhoven

Jip van der Kooi

Anke Smits