(Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal)

Op 18 juli 2016 werd na een intensief overlegtraject de samenwerking tussen het Gennepse Flamingo’s en Activia uit St. Anthonis geformaliseerd. Hiervoor werd de stichting FAST in het leven geroepen.

Doel van deze samenwerking is het faciliteren, in stand houden en bevorderen van de regionale volleybalsport (zowel topsport als breedtesport) in de meest uitgebreide zin van het woord. Belangrijk onderdeel van dit concept is het samen exploiteren van een dames eredivisievolleybalteam. Deze stichting hangt voor de Nevobo technisch gezien boven Flamingo’s.

Ga naar de website van FAST voor meer informatie over de speelsters en wedstrijden. https://www.fastvolleybal.nl/

Fast Academy

Fast Academy is de talententraining van FAST. Een eigen “talententraject” past uitstekend binnen de doelstellingen van de FAST, namelijk het ondersteunen van het volleybal in de regio in de ruimste zin van het woord.

Tot voor kort waren volleybaltalenten uit de Noord- Limburg en het oostelijk deel van Noord-Brabant aangewezen op de RTC’s in Nijmegen en Weert. Omdat Nijmegen het aanbod terugschroeft kunnen regionale talenten dichtbij bij de FAST Academy aansluiten.

De Fast Academy biedt jongens en meisjes uit de regio de kans hun talenten op niveau tot ontplooiing te brengen. Doelstelling is om het volleybal in de regio te ondersteunen en een platform te bieden voor de regionale talenten. Zij kunnen, onafhankelijk van het spelniveau, zo lang mogelijk in de eigen regio blijven spelen.

Er wordt geen minimum of maximum aantal deelnemers gehanteerd. Aan de hand van selectietrainingen beoordelen trainers of de jongens en meisjes toegelaten kunnen worden.

Voor meer informatie kijk op www.fastacademy.nl

Heb je interesse? Mail dan naar fastacademy@xs4all.nl

FAST Academy voorwaarden

inschrijfformulier FAST

Geen reacties meer mogelijk.