• Flamingo's volleybalfeesten 2022!

  18 mrt 2022
 • BREAKING NEWS
  Hét Hemelvaarttoernooi van Flamingo’s is er weer in 2022!
  Samen volleyballen, feesten & samen organiseren en helpen!
   
  Recreanten- en 3-tegen-3 toernooi
  Op Hemelvaartsdag 26 mei vindt voor de 45e keer op Sportpark de Groes dé ideale mix van sportiviteit, feest en gezelligheid plaats. We organiseren wederom het alom bekende Recreantentoernooi én 3-tegen-3 toernooi op de Groes.
   
  Outdoor afterparty
  Na afloop organiseren we voor het eerst een outdoor afterparty met DJ op het toernooiveld in een gezellige, feestelijke ambiance. Dus, ouderwets lekker volleyballen en …. direct door met feesten! Now we’re talking!
  Geen Roze Vogols Youth Experience en het toernooi weer onder de vleugels van de club zelf
  Naast het vertrouwde zijn er dus ook wat veranderingen dit jaar. Dit jaar wordt er geen Roze Vogols Youth Experience georganiseerd. Die plannen bewaren we nog even voor 2023. Daarnaast is de Stichting Promotie Volleybal Flamingo’s - waar de organisatie onder viel - opgeheven en de opzet is weer terug onder de vleugels van de vereniging zelf.
  Samen volleyballen, feesten & SAMEN ORGANISEREN EN HELPEN!
  Dat belooft weer een heerlijke Hemelvaartsdag te worden. En, willen we samen volleyballen en feesten dan betekent dat ook samen organiseren en helpen. We rekenen dan ook op jullie hulp, wat overigens ook altijd gewoon supergezellig is. We zijn geluksvogols dat we nog kunnen rekenen op oud-leden en oud-medewerkers, maar het is belangrijk dat onze huidige leden en ouders mee participeren. Dit kan vanalles zijn: sterke heren en dames om de velden op te bouwen en af te breken, horeca, jury, barbecue/friettent etc. Jullie horen in april meer van ons.
   
  Vraag toernooicommissie
  De toernooicommissie bestaat langzaam maar zeker (voor een belangrijk deel) uit wat oudere leden, die aangeven, op niet al te lange termijn te willen gaan stoppen met de organisatie. Wij willen graag dat het toernooi voor de club, het clubgevoel, voor de sfeer en de inkomsten blijft voortbestaan. Dit betekent dat we zo langzaam aan op zoek gaan naar een nieuwe bezetting. Mensen, die interesse hebben en denken ‘ik vind het leuk om mee te denken, draaien, werken in de toernooicommissie’: je bent van harte welkom en we zijn heel blij met jou! Laat het ons weten via: commissie@volleybalfeesten.nl
   
  Voor verdere info en opgave: https://volleybalfeesten.nl
  Namens het bestuur en de toernooicommissie