• Flamingo's volleybalfeesten 2023

  29 mrt 2023
 • BREAKING NEWS
  Hét Hemelvaarttoernooi van Flamingo’s 2023!
  Samen volleyballen, feesten & samen organiseren en helpen!
   
  3-tegen-3 toernooi en recreanten 6-tegen-6 
  Op Hemelvaartsdag 18 mei vindt voor de 46e keer op Sportpark de Groes dé ideale mix van sportiviteit, feest en gezelligheid plaats. We organiseren wederom het alom bekende Recreantentoernooi én 3-tegen-3 toernooi op de Groes.
   
  Feestavond 
  Na afloop op donderdag organiseren we een gezellig gratisoutdoor feestavond met DJ Hans. Dus, ouderwets lekker volleyballen en …. direct door met feesten! Now we’re talking!
   
  Roze Vogols Youth Experience 
  Op vrijdag 19 mei vindt de Roze Vogols Youth Experience plaats, een super leuk toernooi en leuke attracties voor de jeugd. 
  Samen volleyballen, feesten & SAMEN ORGANISEREN EN HELPEN!
   
  Dat belooft weer 2 heerlijke dagen te worden. En, willen we samen volleyballen en feesten dan betekent dat ook samen organiseren en helpen. We rekenen dan ook op jullie hulp, wat overigens ook altijd gewoon supergezellig is. We zijn geluksvogols dat we nog kunnen rekenen op oud-leden en oud-medewerkers, maar het is belangrijk dat onze huidige leden en ouders mee participeren. Dit kan vanalles zijn: sterke heren en dames om de velden op te bouwen en af te breken, horeca, jury, barbecue/friettent etc. Jullie horen in april meer van ons.
   
  Vraag toernooicommissie
  De toernooicommissie bestaat langzaam maar zeker (voor een belangrijk deel) uit wat oudere leden, die aangeven, op niet al te lange termijn te willen gaan stoppen met de organisatie. Wij willen graag dat het toernooi voor de club, het clubgevoel, voor de sfeer en de inkomsten blijft voortbestaan. Dit betekent dat we zo langzaam aan op zoek gaan naar een nieuwe bezetting. Mensen, die interesse hebben en denken ‘ik vind het leuk om mee te denken, draaien, werken in de toernooicommissie’: je bent van harte welkom en we zijn heel blij met jou! Laat het ons weten via: commissie@volleybalfeesten.nl
   
  Volg @volleybalfeesten op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven of kijk op de site voor verdere info en opgave:  https://volleybalfeesten.nl
   
  Namens het bestuur en de toernooicommissie