• Flamingo's zoekt nieuw bestuur!

  3 feb 2022
 • ๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—™๐—น๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ผ'๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท... ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป!
   
  Alweer bijna drie jaar geleden zijn we als bestuur met veel enthousiasme en energie aan de slag gegaan. Als we terugkijken is er veel bereikt, maar heeft het corona-virus ook roet in het eten gegooid. Juist dat stuk wat volgens ons een vereniging maakt, het samen zijn, is erg lastig geweest door alle beperkingen. Als we vooruit kijken zien we ook dat dit nog niet voorbij is.
   
  En daar krijgen we als vereniging nog een uitdaging bij. Om uiteenlopende redenen willen wij allemaal onze bestuurstaken overdragen aan een nieuwe groep mensen. Een lastige beslissing in deze onzekere tijd waar we graag met jullie over verder praten en denken.
   
  Dit willen we doen tijdens de algemene ledenvergadering van 9 februari om 20.00 uur bij 4Events. Je kunt er live of online bij zijn en je aanmelden via: https://tinyurl.com/3x3vmxhr.
   
  Samen zijn wij Flamingoโ€™s en samen zullen we ook deze hindernis kunnen nemen. Ook voor 9 februari kun je al met al je ideeรซn, adviezen, tips en hulp terecht bij ons. Stuur gerust een mail naar bestuur@flamingos.nl of bel een van ons.
   
  Tot 9 februari!
   
  Anita, Jacques, Loes en Mariska