Fast Academy is de talententraining van de Stichting FAST (Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal).

Een eigen “talententraject” past uitstekend binnen de doelstellingen van de Stichting FAST, namelijk het ondersteunen van het volleybal in de regio in de ruimste zin des woords.

Verder zullen eredivisieverenigingen toekomstig een eigen opleidingstraject moeten hebben om in aanmerking te komen voor een speellicentie op eredivisieniveau.

Last but not least trekt de Nevobo zich langzaam terug uit het opleidingscircuit. Regiotrainingen zijn er nog in Dordrecht en Ridderkerk en dat zijn niet echt alternatieven voor onze regio. Verder zullen er uiteindelijk nog slechts 4-5 RTC’s overblijven, waar in totaal plaats zal zijn voor ongeveer 250 kinderen.

Het is de bedoeling dat het opleidingstraject van start zal gaan in het seizoen 2017-2018. De Nevobo ondersteunt ons initiatief van harte blijkens haar ondersteuningsbrief Nevobo.

Meer informatie treft u hier aan in en het inschrijfformulier is te downloaden door hier te klikken. Het formulier dient u in te vullen en op te sturen naar het secretariaat van FAST

Indien u vragen heeft kunt u altijd mailen naar secretaris@flamingos-activia.nl.