Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Afscheid van onze 3 Roze Vogols bij Fast!!

Afgelopen zondag is er op een prachtige, eervolle manier afscheid genomen van Lara, Rachel en Steffie bij Fast. Het enige wat miste was een volle zaal.

Als Flamingo’s staan we hier ook graag even bij stil. Lara gaat studeren in Zwolle en spelen bij Regio Zwolle Volleybal, een collegavereniging in de eredivisie. Heel jammer, maar een begrijpelijke keuze Lara. We wensen je veel succes! Waar je ook speelt. Er zullen veel mensen van jou en je talent mogen genieten!

Rachel en Steffie: van dröpkes van 6 jaar bij Flamingo’s tot volgroeide, dragende eredivisiespeelsters bij Fast. Wat hebben we vele jaren van jullie mogen genieten. Een voorbeeld en inspiratiebron voor onze jeugd. Twee vereigingsmensen in hart en nieren. Binnen en buiten het volleybalveld. TopPrestaties hand in hand met plezier! Daar zijn jullie een mooi voorbeeld van. We wensen jullie nog twee mooie laatste wedstrijden toe!

Lara, Rachel en Steffie. We zullen jullie bij Fast echt gaan missen. Maar, eens een Roze Vogol, altijd een Roze Vogol. So, we’ll meet again. Don’t know where, don’t know when. But I know we’ll meet again some sunny day waar de niers langs kronkelwegen bij een burcht de Maas ontmoet!

https://www.facebook.com/FASTVolleybal/videos/290662219218035/

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

De dagen worden langer en de temperaturen hopelijk beter. Daarom kunnen we vanaf komende week voor alle teams die al mogen trainen (iedereen tot 27 jaar) een tweede training aanbieden. We moeten nog altijd buiten trainen. Vanwege de beschikbaarheid van de velden hebben we ervoor gekozen om de tweede training op de woensdag aan te bieden voor alle teams die nog geen tweede training hadden en wel mogen trainen. De trainingstijden voor de mini’s en de trainingen op vrijdag en zaterdag voor de jeugd en de senioren blijven hetzelfde. De trainingen voor de senioren op woensdag worden aangepast aan het nieuwe rooster. Zoals jullie al weten vinden de trainingen plaats op de velden van Voetbalvereniging Vitesse.

 

 

Hopelijk is het weer ons komende weken wat beter gezind en kunnen we woensdag gewoon starten. Tot dan!

Met sportieve groet,

Technische commissie VV Flamingo’s

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Beste leden,

Vandaag heeft de regering tot een harde lockdown besloten. Vannacht om 24.00 uur gaat die in. Tot minimaal 19 januari 2021 kunnen we onze geliefde volleybalsport niet meer uitoefenen, of eraan bijdragen dat andere leden dat kunnen doen. En helaas zal dat misschien na 19 januari ook nog even zo blijven.

Alle activiteiten in de sporthal moeten vanaf dinsdag 15 december worden stilgelegd. Er kan dus niet meer getraind worden. Ook niet door de mini’s en de jeugd.

Een heel abrupt einde van een al moeilijk jaar. Een jaar waarin we als vereniging veerkracht hebben laten zien en zo goed en kwaad als het ging, geprobeerd hebben om door te gaan binnen de aan gegeven kaders van de coronamaatregelen.

Het is een moeilijke en onzekere tijd.  En als bestuur beseffen we dat het een grote impact heeft op iedereen in onze vereniging. De afgelopen periode hebben we ook veel veerkracht en flexibiliteit gezien. Dat hopen we in 2021 voort te zetten en uit te breiden en dat we vanaf half januari 2021 steeds weer een beetje meer mogen.

We wensen iedereen een goede kerst en goede jaarwisseling.

Blijf gezond! Wees lief en let op elkaar!
En op naar een volleybalrijk 2021!

🦩🦩Flamingo’s zijn we samen🦩🦩
🦩🦩Samen zijn we Flamingo’s🦩🦩

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Hulp nodig! Info onderaan.

Aanscherping coronaregels en volleybal

 

** nieuwe update per Oktober volgt, zie ‘Corona Regels’ onder ‘nieuws’ voor de laatste regels ten aanzien van de anti-Corona maatregelen.

Op 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. Voor de sport houden deze maatregelen in dat vanaf 29 september voor een periode van 3 weken (dus tot en met 20 oktober) géén publiek welkom is bij trainingen en sportwedstrijden van zowel profs als amateurs. De sportkantines gaan in deze periode ook dicht. Hierna worden maatregelen weer opnieuw bekeken.

Dit geldt natuurlijk ook voor de wedstrijden die wij als Flamingo’s spelen, zowel uit als thuis. De regels voor het sporten zelf en alle regels in Pica Mare zijn niet gewijzigd. Dus blijf hier op letten.

Wat er is veranderd

 • Sporters komen zo veel mogelijk alleen en omgekleed naar de training en/of wedstrijd. Mocht iemand je toch wegbrengen dan mag deze persoon niet mee naar binnen.
 • Bij uitwedstrijden van jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding en mogen dus mee naar binnen. Wij kiezen ervoor als club deze niet als toeschouwers op de tribune of in de zaal toe te laten. Chauffeurs zijn welkom in de horeca ruimte van Optisport met in achtneming van de RIVM-regels. In de kantine is een koffieautomaat, wifi en een toilet. Moet je zelf voor vervoer zorgen bij een uitwedstrijd? Check even de website van de tegenstander wat de bij hen geldende regels zijn.
 • Als je klaar bent met je training/wedstrijd word je verzocht de sportaccommodatie zo snel mogelijk te verlaten. Hulp gevraagd: Extra zaalwacht! We zijn op zoek naar mensen die ons op zaterdag willen helpen tijdens de wedstrijden in de sporthal. Per speelronde zoeken we een Corona toezichthouder. Deze persoon staat klaar om spelers de route te wijzen en ouders/chauffeurs te verzoeken plaats te nemen in de kantine. Tijdens de wedstrijden houdt de toezichthouder in de gaten of richtlijnen worden nageleefd en er geen onbevoegden in de zaal of op de tribune komen. Je hebt dan ook de kans om toch wedstrijd(en) te bekijken! Bij een nieuwe ronde neemt een volgend persoon deze rol weer op zich. We zoeken ook iemand die dit voor Flamingo’s wil coördineren! Iemand die per zaterdag bekijkt welke wedstrijden er zijn en op zoek gaat naar 1 persoon per ronde die de rol van toezichthouder op zich neemt. Help jij mee om er samen voor te zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten? Mail dan naar bestuur@flamingos.nl! Livestream We krijgen de vraag of het mogelijk is om de wedstrijden via een livestream te volgen. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar mensen die de kennis/ervaring hebben om dit (AVG proof, bijvoorbeeld via een youtube clubkanaal) voor elkaar te krijgen en hier handen en voeten aan te geven. Help jij mee om er voor te zorgen dat we toch onze wedstrijden kunnen blijven zien? Mail dan naar bestuur@flamingos.nl! We wensen iedereen veel gezondheid en wijsheid toe in deze tijd. En natuurlijk, veel sportplezier! Bestuur / Kernteam / TC Flamingo’s ‘56

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

In onderstaande documenten vinden jullie de Corona Regels voor o.a. het gebruik van Sporthal Pica Mare. Alle informatie voor sporters, trainers, coaches en scheidsrechters is hier te vinden:

Voor vragen en/of opmerkingen stuur gerust een mail naar bestuur @flamingo’s.nl

Sportprotocol NOC*NSF

Protocol Indoor Volleybal Nevobo

Arbitrageprotocol Indoor Volleybal

Voor de volledigheid verwijzen wij tevens naar de richtlijn van de Nevobo

1. Basisregels

 1. Wij vragen alle gebruikers en bezoekers van de sporthal de basisregels die voor iedereen in Nederland gelden in acht te nemen. Dit wil zeggen:
  • blijf bij klachten thuis en laat u testen;
  • houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;
  • vermijd drukte:
 2. Dit document is een levend document en zal indien nodig aangepast worden; mocht u vragen en/of opmerkingen hebben stuur dan een mail naar bestuur @flamingos.nl.
 3. In principe gelden deze regels voor alle teamsporters bij Pica Mare. Per vereniging/sport kunnen er specifieke aanvullende regels zijn.

2. Looproute en gebruik kleedkamers voor sporters/trainers/coaches

 1. Kom zoveel mogelijk reeds omgekleed naar een training of wedstrijd.
 2. Bij binnenkomst bij Pica Mare staat een groot bord met de standaard Covid vragenlijst. Indien je een van de vragen met ‘ja’ beantwoordt vragen we je om de accommodatie niet te betreden.
 3. Na binnenkomst moet je je handen desinfecteren en de routing naar de sporthal volgen.
 4. Volg de route voor sporters en let goed op de instructies die aan de linkerzijde bij het raam hangen; deze kunnen wijzigen dus blijf ze altijd even goed lezen.
 5. In de sporthal gebruiken we een eenrichtingsroute. Je bent verplicht die te volgen.
 6. Als je de zaal inkomt volg je de groene route en ga je via de trap in het eerst trapportaal naar beneden naar de zaal.
 7. Van elk team moet de aanvoerder of coach zich melden bij de zaalwacht. Die kan men bereiken door via het eerste trapportaal naar boven te gaan. Vervolgens kan men via de deur aan de rechterzijde naar de juryruimte aan de rechterzijde om zich aan te melden. Na het aanmelden moet men via dezelfde route terug en via het eerste trapportaal naar de zaal. Daar kan men dan op de wachtbanken bij/op veld 2 (of uitschuiftribune indien in gebruik) gaan zitten.
 8. Spelers die zich nog moeten omkleden gaan via de zaal, en het trapportaal halverwege naar boven naar de toegewezen kleedlokalen. Na omkleden verlaat men het kleedlokaal aan de achterzijde en gaat via de gang naar het eerste trapportaal. Daar gaat men via de trappen naar beneden naar de zaal.
 9. Omgeklede spelers en de eventuele coach gaan in de zaal op de aangewezen wachtbanken.
 10. Indien de extra tribune uitgeschoven is loop je om de tribune heen om daarna de route met de groene pijlen weer te volgen.
 11. Bovenaan de trap hangt een briefje met welke kleedkamer voor jou als sporter beschikbaar is. Hou hierbij rekening met het maximum aantal mensen die gelijktijdig in de kleedkamer aanwezig mogen zijn. Als er spelers ouder dan 18 jaar in het team zitten dan mogen er maximaal 5 personen gelijktijdig in de kleedkamer aanwezig zijn. Omkleden moet in de aangegeven vierkanten, zodat je onderling voldoende afstand houdt.
 1. Als je klaar bent in de kleedkamer moet je deze (met je spullen die je meeneemt naar de zaal) verlaten naar de gang in de richting van het trappenhuis bij de entree van de sporthal. Het is niet toegestaan om de kleedkamer aan de zijde van de tribune/zaal te verlaten!
 2. Moet je in de sporthal zijn, dan ga je weer via dit trappenhuis naar beneden naar de ingang van de zaal.
 3. Je mag uitsluitend in de zaal aanwezig zijn als je op het DWF staat vermeld of een door de vereniging aangewezen functie hebt.
 4. Ben je ouder dan 12 en jonger dan 18, dan hoef je geen afstand te houden tot iedereen jonger dan 18 jaar, maar wel minstens 1,5 meter tot personen van 18 jaar en ouder. Deze laatste groep (18 jaar en ouder) mag ook niet dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
 5. Ben je jonger dan 13 jaar? Dan hoef je tot niemand afstand te houden. En iedereen mag dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
 6. Als je in het veld staat tijdens de wedstrijd gelden deze regels niet, daarbuiten wel.
 7. Als verenigingen zijn wij samen verantwoordelijke voor het naleven van de veiligheidsmaatregelen rondom het Corona virus; durf elkaar aan te spreken op afspraken en laten we samen zorgen dat we kunnen blijven sporten.
 8. Na een wedstrijd of training verlaat je de zaal zo snel mogelijk via de trap/kleedkamer richting de uitgang/kantine of wellicht ga je nog als toeschouwer de tribune op.
 9. Mocht je dan de wedstrijd willen douchen en omkleden dan kan dat in de toegewezen kleedlokalen, maar niet eerder dan het tijdstip dat in het schema is vermeld.

3. Scheidsrechters / tellers

 1. Scheidsrechters en tellers melden zich in de jury/zaalwachtruimte. Die kan men bereiken door via het eerste trapportaal naar boven te gaan. Vervolgens kan men via de deur aan de rechterzijde naar de juryruimte aan de rechterzijde om zich aan te melden. Na het aanmelden moet men via dezelfde route terug en via het eerste trapportaal naar de zaal. Daar kan men dan op de wachtbanken bij/op veld 2 (of uitschuiftribune indien in gebruik) gaan zitten.
 2. Nationale en regioscheidsrechters kunnen gebruik maken van de kleedlokalen achter de kantine. Na omkleden gaat men terug naar de zaalwacht om de tablet en wedstrijdbal mee te nemen. Scheidsrechters en tellers mogen wachten op de boventribune op het gedeelte tussen de juryruimte en de deur naar de boventribune/het eerste trappengat.
 3. De scheidsrechter neemt de tablet en wedstrijdbal mee. Deze kunnen in de jury/zaalwachtruimte nog ontsmet worden.
 4. Het dwf wordt ingevuld door de teller die uitgerust is met de tablet. Controle door de scheidsrechter is noodzakelijk. Let er daarbij op dat je afstand houdt en dat de teller na goedkeuring van de scheidsrechter het vinkje zet. Tussen de wedstrijden door, maken we de tablets schoon.
 5. De telborden en scheidsrechtersstoel wordt tussen de wedstrijden schoongemaakt.
 6. Scheidsrechters nemen hun eigen fluitje mee.

4. Toeschouwers bij trainingen en/of (oefen)wedstrijden:

 1. Bij binnenkomst bij Pica Mare staat een groot bord met de standaard Covid vragenlijst. Indien je een van de vragen met ‘ja’ beantwoordt vragen we je om de accommodatie niet te betreden.
 2. Na binnenkomst moet je je handen desinfecteren en de routing naar de sporthal (of kantine) volgen.
 3. Toeschouwers zijn niet toegestaan bij wedstrijden of trainingen. De sporthal zelf is alleen toegankelijk voor spelers, coaches, tellers, verzorgers, scheidsrechters en de zaalwacht (regulier en corona).

5. Aanvullende informatie voor (toeschouwers van) onze tegenstanders in de

wedstrijden

 1. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Vooralsnog tot 20 oktober
 2. De coaches en hun teams worden gevraagd om het Dwf tevoren thuis in te vullen.
 3. Verzoek aan de uitspelende teams om kort voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.Onze zaal beschikt slechts beperkt over ruimte om wachtende teams binnen te huisvesten. Dit kan betekenen dat er buiten gewacht moet worden als er binnen geen ruimte beschikbaar is. Daarom het verzoek om maximaal 40 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.
 1. Aangezien er beperkte ruimte is bij de bank voor de begeleiders en wisselspelers, verzoeken wij uitspelende teams om de begeleidende staf zo klein mogelijk te houden.
 2. Sporters worden verzocht zoveel mogelijk omgekleed naar de sporthal te komen en bij voorkeur thuis te gaan douchen. Dit omdat de ruimte in de kleedkamers zeer beperkt is.
 3. Kantine Optisport is in verband met de maatregelen rondom het corona virus gesloten. Chauffeurs van de bezoekende teams mogen wachten in de daarvoor aangewezen wachtruimte en op gepaste afstand van elkaar.
 4. Jeugdteams vanaf 13 jaar en hun begeleiders en seniorenteams dragen bij binnenkomst op en bij vertrek van de accommodatie mondkapjes
 5. Als teams starten met hun warming-up en tijdens de wedstrijd gaan de mondkapjes af
 6. De coach hoeft geen mondkapje te dragen, om zo verstaanbaar te blijven bij het geven van aanwijzingen aan het team

7. Uitwedstrijden

 1. Vervoer in de auto. Volg hiervoor de algemene richtlijnen van de overheid. Bij personen boven de 13 jaar uit een verschillend huishouden in dezelfde auto is het advies een mondkapje te dragen. Wij kunnen ons voorstellen dat je er de komende maanden voor kiest om maximaal met 4 personen in een auto te zitten, zodat je niet met drie man op de achterbank gepropt hoeft te zitten.
 2. Beperk de begeleiding van je team en check de site van de gastvereniging hoe ze met publiek omgaan. Bij ons is zelf maar zeer beperkt plek, en daarin zullen we niet de enige vereniging zijn.
 3. In de sporthal waar je op bezoek bent, volg je de aanwijzingen ter plaatse op en houd je afstand zoals je dat in je eigen sporthal ook zou doen. Check voorafgaand aan de uitwedstrijd de site van de vereniging waar je op bezoek gaat voor eventuele locatie specifieke richtlijnen.
 4. De ballentassen zijn uitgerust met een pakje met wegwerpdoekjes. Na inspelen maak je de ballen schoon voordat je ze weer in de tas stopt. Is het pakje leeg, dan meld je dat bij je trainer/coach zodat deze dit bij de TC kan melden. Zo kunnen we de doekjes weer aanvullen en grijpt niemand mis.

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Het voorlopige trainingsschema is gereed. Het was dit jaar een stevige uitdaging. Ook omdat we helaas nog niet alle trainersplekken hebben kunnen invullen. Het kan dus zo zijn dat we afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers met wie we nog in gesprek zijn het schema nog moeten aanpassen. Dat zullen we dan zo snel mogelijk met de betreffende teams communiceren.

Met sportieve groet,

TC Flamingo’s 56

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Als je de naam Bertus van As noemt, dan denk je aan onze zusterverenigingen Vitesse ‘08 en ‘t Bombakkes. Maar ook voor Flamingo’s was Bertus jarenlang een zeer belangrijke kracht.

Bertus, die jarenlang volleybalscheidsrechter was in de nationale divisies.
Bertus, die zorgde dat er collega-scheidsrechters waren die tijdens ons Internationaal Flamingo’s-toernooi wedstrijden in de hoogste divisies floten.

Bertus van As
Bertus, die betrokken was bij de horeca tijdens ons volleybaltoernooi en in onze eigen oude kantine, die wij samen ooit hadden met Cougars.
Bertus, die in de Maas en Nierbode verslagen schreef van de wedstrstrijden van onze eerste dames- en herenteams en daarnaast ook het gesproken woord deed via de lokale omroep.
En nu moeten we zelf schrijven: Bertus is van ons heen gegaan.

Bertus,
bedankt voor alles wat jij voor Flamingo’s hebt gedaan en betekent. En niet alleen voor onze vereniging, maar ook voor de hele Gennepse gemeenschap.

Bertus, voor jou heeft het laatste fluitsignaal ”einde wedstrijd” geklonken.

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

Bestuur en leden Flamingo’s

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

FAST Academy biedt vanaf komend seizoen ruimte voor jonge jeugdspelers van mini’s niveau 5 en 6.

FAST Academy is een loot aan de boom van FAST; de stichting die is opgericht om vorm te geven aan de samenwerking tussen het Gennepse Flamingo’s en Activia uit Sint Anthonis. In deze stichting is het gezamenlijke damesvolleybal-eredivisieteam ondergebracht. Het komende seizoen zal FAST alweer voor het vijfde achtereenvolgende seizoen deelnemen aan de hoogste landelijke competitie, waarin het inmiddels een vaste en stabiele plaats heeft verworven.

Eén van de doelstellingen van FAST is om regionaal aan deskundigheidsbevordering te doen, om zo de kwaliteit van het regionale volleybal op peil te houden en liever nog; het ombuigen van de neerwaartse spiraal te helpen realiseren. Niet alleen bieden wij clinics aan voor trainers uit de omgeving maar ook is heel bewust FAST Academy (FA) in het leven geroepen. FA biedt kwalitatief hoogwaardige trainingen aan voor jeugdige talenten van alle verenigingen uit de regio, zodat deze spelers van groter belang worden voor de eigen vereniging.

Om een echte topper te worden moet je echter lang, veel en intensief trainen. Daarnaast is het hebben van talent natuurlijk een groot voordeel. Talent heeft echter niet iedereen in gelijke mate. Maar; veel valt te compenseren met ambitie, houding, motivatie, discipline en goed en gericht trainen. Bij dat laatste komt FA om de hoek kijken en kan hierin een belangrijke rol spelen. Naast het trainen bij de eigen vereniging kan zo extra geïnvesteerd worden in de toekomst.

Al 3 seizoenen biedt FA trainingen aan voor de B- en C-jeugd, maar het komende seizoen willen we een volgende stap maken door de doelgroep te verbreden. Daarom richten we ons nu ook op de groep mini’s 5 en 6.
Onder deskundige begeleiding maken onze sporters kennis met sportcultuur en wordt er gewerkt aan alle factoren die een belangrijke rol spelen binnen het volleybal en jeugdontwikkeling. Naast volleybaltrainingen worden ook andere vormen van beweging aangeboden met accenten op o.a. motoriek, coördinatie en wendbaarheid. Een jonge sporter beschikt natuurlijk nog niet over alle topsporteigenschappen, maar het is wel een steun in de rug om te weten waar je naar toe kunt werken om een topper te worden.

De trainingen voor mini’s niveau 5 en 6 zullen gehouden worden in de Activiahal op de vrijdag van 15:00 – 16:30 uur en de hoofdtrainer wordt Veerle van de Heuvel. Naast haar functie van minicoördinator bij het Udense Saturnus is Veerle al sinds het begin speelster bij het dames eredivisieteam van FAST. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de kosten 275 Euro bedragen voor 25 trainingen.

Eventuele selectietrainingen zullen worden gehouden op 2 momenten in september.

Denk je dat jijzelf, je zoon/dochter, vriend/vriendin of teamgenootje het geweldig zou vinden om te groeien in het volleybal? Neem contact op met ons en meld je zo snel mogelijk aan voor de selectietraining in september (nadere berichten hierover volgen na inschrijving).

Zoals al eerder gememoreerd wil FAST (Academy) regionaal aan deskundigheidsbevordering doen. Aan de verenigingen die meer dan 2 kinderen aanmelden bij FAST Academy (B- en C-jeugd en mini’s tesamen) willen wij een tegenprestatie leveren. In overleg zal voor de trainers een gratis clinic verzorgd worden. Wij zien dit als een vorm van samenwerking die uit zou kunnen monden in een soort partnerschap. Immers; alle verenigingen hebben min of meer dezelfde belangen.

Meer informatie vind je op de site www.fastacademy.nl. Als je je wilt aanmelden kun je het aanmeldingsformulier aanvragen of downloaden en ingevuld opsturen naar bevanderwoude@icloud.com.
Natuurlijk kun je bij bovenstaand mailadres of op 06-19850978 (Bé van der Woude – secretaris) ook terecht met eventuele vragen.

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Hallo Roze Vogols!

Zoals aangekondigd nodigden we jullie uit voor de Algemene Leden Vergadering op 22 januari 2020 om 20.00 uur bij 4Events. Tijdens de ALV legde het bestuur aan de leden verantwoording af over het gevoerde beleid en presenteerde het de plannen en begroting voor 2020.

Met sportieve groet,

Bestuur Volleybalvereniging Flamingo’s ’56

Ontvangst: 19.45 uur Locatie: 4Events / zaal Pica Mare Aanvang 20.00 uur

Het bestuur van Volleybalvereniging Flamingo’s ‘56 nodigt je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 22 januari 2020.

Agenda

 1. Opening van de vergadering
 2. Ingekomen stukken en mededelingen
 3. Notulen ALV van 10 april 2019
 4. Terugblik 2019 en plannen 2020
 5. Financieel jaarverslag seizoen 2018-2019 en begroting 2019-2020
 6. Verslag Kascommissie 2018-2019 en benoeming Kascommissie 2019-2020
 7. Benoeming (nieuwe) bestuursleden:
  1. Anita Thissen als penningmeester
  2. Loes Geurts als bestuurslid Technische zaken
  3. Jacques Verstegen in de gewijzigde rol van bestuurslid automatisering/ICT
 8. Pauze
 9. Tafelgesprekken rondom gedragscode, toernooi Flamingo’s en kantine Pica Mare
 10. Rondvraag
 11. Sluiting

Leden die de ALV zullen bezoeken en graag vooraf de stukken willen ontvangen, kunnen deze per mail aanvragen via bestuur@flamingos.nl

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Beste leden, ouders, trainers, coaches en vrijwilligers,

Op zaterdag 14 december is Jan Francissen plotseling overleden op 83 jarige leeftijd. Jan – voor velen ‘de Cis’ – is één van de drie oprichters van Flamingo’s. Hij stond aan de basis van jaren volleybalplezier, van ontzettend veel lachen en plezier maken, van oneindige bomen opzetten over volleybal, van veel flamingohuwelijken én van het internationale volleybaltoernooi van Flamingo’s.

Voorafgaand aan de kwartfinale van de bekerwedstrijd van FAST a.s. zaterdag om 20.00 uur in Pica Mare houden wij een minuut stilte om Jan te eren, hem te herinneren en hem te danken voor wat hij voor Flamingo’s betekend heeft.

Aanstaande vrijdag 20 december van 13.00- 15.00 uur is er een laatste informeel samenzijn rondom Cis in zaal Pica Mare te Gennep, zijn oude sporthal. We verzamelen met een aantal (oud)leden net voor enen buiten voor Pica Mare. Mocht je hierbij willen aansluiten dan ben je van harte welkom!

Bestuur en kernteam Flamingo’s