Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Beste allemaal,

De trainingen en wedstrijden van iedereen gaan per direct en tot en met 31 maart niet door

De ontwikkelingen rondom het Corona virus volgen elkaar in snel tempo op. Zojuist werd bekend dat alle Nevobo wedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. Daarnaast adviseert de Nevobo ook de trainingen en andere bijeenkomsten te laten vervallen.

En hoewel we dat erg vervelend vinden, volgen we in het belang van ieders gezondheid, dit advies. De trainingen en wedstrijden van iedereen gaan dus per direct en tot en met 31 maart niet door. Als we nieuwe informatie hebben, laten we dat jullie zo snel mogelijk weten.

Sportieve groet, bestuur Flamingo’s

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Dag roze vogels,

De eerste bezorgde vragen over de volleybalwedstrijd en het Corona virus hebben ons vandaag bereikt. Daarom willen we jullie graag meer duidelijkheid geven over het al dan niet doorgaan van de geplande wedstrijden en toernooien in combinatie met het coranavirus (COVID-19-virus).
De Nevobo heeft een standpunt uitgebracht, dat wij als vereniging volgen. Dat luidt als volgt:

Op dit moment is er geen reden om maatregelen te treffen of wedstrijden/evenementen af te gelasten. We houden de situatie vanzelfsprekend in de gaten en laten ons adviseren door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Er zijn wel basismaatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Die zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
Meer informatie lees je op de site van het RIVM.

Als bestuur van de flamingo’s volgen wij dus de lijn van de Nevobo. Wij houden de berichten van de Nevobo over het Corona virus goed in de gaten. Verandert het advies, dan zullen we jullie dat via website, Facebook en de clubapp laten weten. Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen aan je Tc/jeugd- of minicommissielid. Zij zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Hallo Roze Vogols!

Zoals aangekondigd nodigden we jullie uit voor de Algemene Leden Vergadering op 22 januari 2020 om 20.00 uur bij 4Events. Tijdens de ALV legde het bestuur aan de leden verantwoording af over het gevoerde beleid en presenteerde het de plannen en begroting voor 2020.

Met sportieve groet,

Bestuur Volleybalvereniging Flamingo’s ’56

Ontvangst: 19.45 uur Locatie: 4Events / zaal Pica Mare Aanvang 20.00 uur

Het bestuur van Volleybalvereniging Flamingo’s ‘56 nodigt je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 22 januari 2020.

Agenda

 1. Opening van de vergadering
 2. Ingekomen stukken en mededelingen
 3. Notulen ALV van 10 april 2019
 4. Terugblik 2019 en plannen 2020
 5. Financieel jaarverslag seizoen 2018-2019 en begroting 2019-2020
 6. Verslag Kascommissie 2018-2019 en benoeming Kascommissie 2019-2020
 7. Benoeming (nieuwe) bestuursleden:
  1. Anita Thissen als penningmeester
  2. Loes Geurts als bestuurslid Technische zaken
  3. Jacques Verstegen in de gewijzigde rol van bestuurslid automatisering/ICT
 8. Pauze
 9. Tafelgesprekken rondom gedragscode, toernooi Flamingo’s en kantine Pica Mare
 10. Rondvraag
 11. Sluiting

Leden die de ALV zullen bezoeken en graag vooraf de stukken willen ontvangen, kunnen deze per mail aanvragen via bestuur@flamingos.nl

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Beste leden, ouders, trainers, coaches en vrijwilligers,

Op zaterdag 14 december is Jan Francissen plotseling overleden op 83 jarige leeftijd. Jan – voor velen ‘de Cis’ – is één van de drie oprichters van Flamingo’s. Hij stond aan de basis van jaren volleybalplezier, van ontzettend veel lachen en plezier maken, van oneindige bomen opzetten over volleybal, van veel flamingohuwelijken én van het internationale volleybaltoernooi van Flamingo’s.

Voorafgaand aan de kwartfinale van de bekerwedstrijd van FAST a.s. zaterdag om 20.00 uur in Pica Mare houden wij een minuut stilte om Jan te eren, hem te herinneren en hem te danken voor wat hij voor Flamingo’s betekend heeft.

Aanstaande vrijdag 20 december van 13.00- 15.00 uur is er een laatste informeel samenzijn rondom Cis in zaal Pica Mare te Gennep, zijn oude sporthal. We verzamelen met een aantal (oud)leden net voor enen buiten voor Pica Mare. Mocht je hierbij willen aansluiten dan ben je van harte welkom!

Bestuur en kernteam Flamingo’s

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

De technische commissie en de jeugdcommissie zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen op het NOJK(Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) Vorig jaar hebben we het met 2 finale plaatsen en een bekerfinalist enorm goed gedaan. Trots op deze Roze Vogels!

Wie weet hoe goed we het dit jaar gaan doen. 

Dit jaar heeft de TC een voorselectie gemaakt. Deze speelsters hebben inmiddels bericht ontvangen en zullen op maandag 7 oktober een selectietraining hebben. Hieruit zal de definitieve selectie worden samengesteld voor het NOJK B team en C team. De eerste bekerwedstrijd staat gepland voor 3 november aanstaande en wordt gebruikt als oefenwedstrijd voor het NOJK.

Sportieve groet van de TC

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Als lid van Flamingo’s of Activia kon je tot nu toe (als je jonger dan 16 jaar was) nog zonder te betalen naar binnen bij alle wedstrijden van ons gezamenlijke dames eredivisieteam van FAST. Om de Eredivisie op een hoger plan te brengen, willen we hier, samen met de Nevobo, een volgende stap in zetten. Ook jij hebt voortaan een entreebewijs nodig om bij ons te komen kijken. Daarom bieden we al onze leden komend seizoen kosteloos een seizoenkaart aan waarmee je het hele seizoen bij alle wedstrijden WEER GRATIS toegang hebt tot de wedstrijden van FAST.

Je bestelt deze gratis seizoenkaart 2019-2020 voor de wedstrijden van FAST op onze clubpagina via deze link: https://pos.cmtickets.com/fast20192020.

Maak je geen gebruik van deze gratis seizoenkaart, dan ga je komend seizoen per wedstrijd 1 Euro betalen! Niet veel, maar als je alle thuiswedstrijden bezoekt scheelt dat al snel meer dan een tientje! Dat is de moeite meer dan waard lijkt ons.

Nadat je via bovenstaande link je gegevens hebt ingevuld, ontvang je je seizoenkaart als e-ticket in je mail. Dit e-ticket wordt bij iedere wedstrijd die je bezoekt, gescand. Zorg daarom dat je deze altijd bij je hebt. Als afbeelding op je telefoon of tablet, of in print op A4 papier.

Mocht je nog vragen hebben; stuur dan even een mailtje naar bevanderwoude@icloud.com.

😉

We hopen je komend seizoen vaak te zien (en te horen ) op de thuistribune. Bestellen dus die gratis seizoenkaart!

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Na zorgvuldig beraad en heel veel gesprekken, zijn wij gekomen tot de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019-2020.Voor de oplettende kijker zul je zien dat Heren 2 nog niet compleet is. We voeren op dit moment gesprekken met een andere vereniging om te onderzoeken of we twee gecombineerde teams kunnen maken. Daarover later meer.Ook ontbreken nog enkele speelsters in de indeling. Dat is bekend bij deze speelsters, deze zullen later alsnog toegevoegd worden. We willen benadrukken dat het zoals altijd gaat om een voorlopige teamindeling. Dat wil zeggen dat er nog verschuivingen mogelijk zijn tot aan de start van het nieuwe wedstrijdseizoen. 

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

DE ‘FLOW’ ZIT ER IN!
Trots, tevreden, enthousiasmerend en fris: dat was de “smaak” onder de aanwezigen, van zowel jong als oud, als
reactie op de bijeenkomst van woensdag 13 maart jl.
Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, hebben we – samen met een 60-tal aanwezigen – de stand van zaken
rondom allerlei uitgezette acties besproken. Daarnaast is een groep jeugdigen en jongvolwassenen interactief met
elkaar in gesprek gegaan over hoe zij Flamingo’s nu zien en welk toekomstbeeld zij hebben van de club. Hieronder
prachtig weergegeven in 2 reacties van de jeugdleden op de vraag: waarom kies jij voor Flamingo’s?!