Sponsors ondersteunen onze club vaak vanuit persoonlijke binding of sympathie met de club als geheel. Maar zij hopen daarnaast bijvoorbeeld op betere naamsbekendheid of klantenbinding.

Sponsors zijn van groot belang voor het voortbestaan van onze vereniging. Zonder sponsors zou de contributie onaangenaam hoog worden. Dat is onder andere de reden dat er binnen Flamingo’s een sponsorcommissie actief is.

De Sponsorcommissie heeft meerdere doelen:

1. Het zoeken van sponsoren die onze vereniging willen steunen.

2. Het onderhouden en eventueel vernieuwen of beëindigen van bestaande overeenkomsten.

3. Het organiseren van sponsoractiviteiten om de clubkas te spekken. Onze leden spelen hierbij een onmisbare rol. Je kunt hier denken aan de grote clubactie of andere sponsorloterijen, maar bijvoorbeeld ook aan verkoopacties of donateuracties.

Flamingo’s kent diverse mogelijkheden om te sponsoren. Afhankelijk van uw wensen kan sponsoren op meerdere manieren, bijvoorbeeld door reclameborden in de sporthal of financiële ondersteuning van teams via reclame op wedstrijdkleding. Sinds enige tijd, kan men ook toetreden tot de “Vrienden van Flamingo’s”.

Maar we staan natuurlijk open voor alternatieven. Een enkele keer worden wij uitgedaagd door potentiële sponsoren om een creatieve en nieuwe sponsorwijze te bedenken. Een uitdaging die we graag samen met de sponsor uitwerken.

Voor Flamingo’s is het belangrijk dat sponsors zich gewaardeerd voelen. Naast de afspraken over publiciteit in de overeenkomsten wordt er vanuit het bestuur regelmatig aandacht geschonken aan de relatie met de sponsors. Wanneer de vereniging op zoek is naar een bepaald product of dienst, zullen onze sponsors altijd de eerste keuze zijn. Daarnaast worden teams gestimuleerd om hun sponsor te belonen voor de bijdrage aan het voortbestaan van de club. De creativiteit van teams leidt regelmatig tot leuke acties / tegenprestaties waardoor sponsors aan onze vereniging verbonden willen blijven.

In de loop der jaren zijn er vele bedrijven of personen bereid gevonden, die onze vereniging op een of andere manier steunen. Velen daarvan zijn langdurig verbonden aan Flamingo’s en daar zijn we trots op!

Sponsorcommissie         sponsorcommissie@flamingos.nl

  • Jan Verhoeven
  • Carlo Cillessen
  • Chris Jason
  • Mille Verhoeven
  • Marit Beckers
  • Ester Hesen

Sponsor worden?

Indien je interesse hebt om Flamingo’s te sponsoren, laat het ons weten! Dat kan via email: sponsorcommissie@flamingos.nl

Wij maken bij voorkeur een persoonlijke afspraak, waarbij iemand van de sponsorcommissie de mogelijkheden met je doorneemt die passen bij de organisatie en het budget. Als we er samen uit zijn leggen we alles vast in een sponsorovereenkomst.