• Taakie

  Samen de schouders eronder!
  Binnen Flamingo’s kennen we (verplichte) teamtaken voor ieder spelend lid. Daarnaast valt er nog genoeg te doen, dit noemen we de keuze taken. Deze kunnen uitgevoerd worden door leden maar ook door ieder ander persoon die onderdeel van de club is.
   
  Bij het verdelen van deze taken willen we steeds kijken hoe we de persoonlijke wensen, behoeften en interesses kunnen laten aansluiten bij de taken die we hebben. Hiervoor gebruiken wij de web-based applicatie ‘Taakie’. Met behulp van ‘Taakie’ kunnen we iedereen taken aanbieden die goed passen bij een ieders interesses. En.... samen iets door is ook gewoon gezellig en leuk!

 • Hoe Taakie werkt
  Als eerste wordt een korte vrijwilligerstest ingevuld. Zo wordt op een leuke manier een profiel van iemand opgebouwd. Niet alleen leden, maar iedereen die misschien iets voor de club zou willen betekenen kan deze test invullen. Hoe meer mensen de test invullen, hoe beter de gemaakte matches.
   
  Taakie maakt onderscheid in verschillende vrijwilligerstypen waar weer bepaalde taken aan gekoppeld zijn. Een profiel is altijd een mix van verschillende typen. Het profiel blijft zich ook steeds verder ontwikkelen naarmate er taken gedaan of afgewezen worden. Zo leren we iedereen steeds beter kennen en zullen de taakverzoeken beter aansluiten.
   
  Taakie is een web-based applicatie waarvoor je er nergens hoeft in te loggen of waar je een aparte app voor nodig hebt. Taakie beschikt over de meeste denkbare taken en functies, die samen met sportbonden zijn voorgeprogrammeerd zodat we deze eenvoudig kunnen zoeken en selecteren. De communicatie gaat via Whatsapp of email.

 • Iedereen doet mee
  Dit betekent dat we vragen aan al onze spelende leden – en tot 14 jaar de ouders van leden - hun steentje bijdragen door invulling te geven aan keuzetaken binnen de club. Dit is onderdeel van het lidmaatschap en niet afkoopbaar. Wel zorgen we ervoor dat we de taken zoveel mogelijk aansluiten bij wat mensen leuk vinden of graag doen. Door de inzet van Taakie kan iedereen kiezen uit taken die voor hen passend zijn en een goede combinatie hebben van bereidheid, beschikbaarheid en bekwaamheid. Voor sommige taken die meer tijd of een expertise vragen kun je een vergoeding krijgen.


  Meer weten over Taakie? Kijk dan hier op de website van Taakie of bekijk dit filmpje om te zien hoe Taakie werkt.
   
  Op dit moment kunnen we alleen nog maar mensen aanmelden voor Taakie als we een persoonlijk mailadres hebben. Binnenkort komt er een aanmeldingslink beschikbaar. Ben je nog niet aangemeld? Stuur even een mailtje naar bestuur@flamingos.nl met daarin het mailadres waarmee we je mogen aanmelden.