Flamingo’s heeft wedstrijdkleding die voor de hele club gelijk is. Alle teams, van mini’s tot de standaardteams, spelen allemaal in hetzelfde unieke clubtenue dat goed is voor de herkenbaarheid in de regio én voor de binding binnen de club.

Ckleding-flamingoslublijn

De wedstrijdkleding van Flamingo’s bestaat uit:

* Een maatwerk shirt in de unieke kleuren zeegroen, korenblauw en wit. Een watermerk met het Flamingo-logo is verwerkt in het voor- en achterpand van het shirt en op de rechter mouw staat het Flamingologo. De rugnummers zijn in wit en voldoen aan de verplichte maatvoering, aangegeven door Nevobo. Er zijn herenmodellen en damesmodellen. Beide modellen met korte mouw. Er is gekozen voor een moderne dry-clim stof, die altijd droog aanvoelt op de huid.

* De sportbroek is korenblauw in een dames- en herenmodel.

 

 

 

Bijdrage shirtfonds

* Flamingo’s maakt gebruik van een shirtfonds. Om de kwaliteit en continuïteit van de tenues te waarborgen is gekozen voor deze opzet. Het shirtfonds heeft als doel om de leden te voorzien van passende wedstrijdshirts tijdens hun gehele volleybalcarrière bij Flamingo’s .

* De shirts zijn eigendom van de vereniging en worden, indien nodig, door de vereniging vervangen.

* Voor het shirtfonds wordt door ieder competitiespelend lid een seizoensbijdrage van € 12,50 betaald. Deze extra bijdrage, naast de contributie, is bedoeld voor de aanschaf, onderhoud, vervanging en beheer van clubtenues.

Ook leden van teams met gesponsorde kleding dienen deze bijdrage te voldoen.

* De kobaltblauwe sportbroeken worden zelf gekocht en zijn eigendom van de leden zelf.